10% popust na online rezervacije

Selidbe cene

Cena selidbe

Određivanje cene selidbe je posebno bitan deo kod pružanja ove usluge. Ova cena ne može biti fiksna, za svaku pojedinačnu selidbu cena je drugačija i na njeno formiranje utiče više parametara.
U tabeli ispod date su cene kombi prevoza u Beogradu, kao i cene kamionskog prevoza u Beogradu.

Tip prevoza2
radn.
3 ili više
radn.
2 do 4
radn.
4 i više
radn.
Kombi selidbe Beograd3000 do 6000 RSD5000 do 9000 RSD
Kamionske selidbe Beograd4500 do 10000 RSD10000 do 18000 RSD

Faktori koji utuču na cenu selidbe su:

Cene selidbe


  • Količina, dimenzije i vrsta tereta koji se seli - dužina, širina, visina, ali i težina samog tereta određuju transportno sredstvo koje će se koristiti. Za manje terete koristi se uglavnom kombi prevoz, dok se za one veće, zahtevnije terete koriste kamioni i šleperi;
  • veličina prostora koji se seli (manji ili veći stan, kuća, kancelarija, poslovni prostor)
  • udaljenost destinacije na kojoj se vrši selidba - jedan od bitnijih faktora, veća udaljenost je skuplja od kraće; međunarodni transport je mnogo skuplji nego lokalni ili međugradski, itd;
  • broj spratova zgrada i da li postoji lift;
  • prisustvo vrlo teških tereta – klaviri, sefovi, TA peći;
  • prevozno sredstvo koje se koristi (pikap, kombi, kamion) – što je vozilo manje to je i prevoz jeftiniji;
  • blizina parkinga za vozilo kojim se prevoze stvari;
  • vreme koje je potrebno za utovar, istovar, montažu i demontažu stvari;
  • broj radnika za utovar i istovar stvari, pripremu i pakovanje stvari;
  • kod međugradskih selidbi dodaje se udaljenost gradova, i da li je potrebno platiti putarinu.

Potrebno je istaći da agencije posebno naplaćuju angažovanje njihove radne snage, a cena varira u zavisnosti od specifičnosti robe i stvari koje treba utovariti i istovariti. Isto tako, klijent je u obavezi da plati parking ukoliko se on naplaćuje, putarinu ili neko zadržavanje koje nije planirano.

Besplatna procena selidbe

Cena kombi prevoza po kilometru na poziv! Kontaktirajte nas da zajedno dogovorimo cenu prevoza.
Pre nego što se krene u proces selidbe, preporučujemo da se zajedno sa radnikom iz naše agencije izvrši procena selidbe. Ona je u našoj agenciji besplatna, ali je potrebna kako bi se dobila njena tačna cena. Naši radnici koji imaju veoma veliko iskustvo će doći na teren i zajedno sa vama izvršiti procenu. Oni će na licu mesta pogledati količinu i vrstu nameštaja, bele tehnike, pokućstva i ostalih stvari, objekte odakle se treba odseliti, kao i stan gde se treba useliti, pogledati okolinu zgrade ili kuće, proceniti moguće i neplanirane probleme, napraviti okvirni plan i ponuditi zajednički dogovor klijentu. Cena će svakako biti realna i najniža moguća za datu situaciju. Treba znati da se dogovorena cena neće menjati u toku selidbe.

Samo onaj ko se selio zna koliko je to zahtevan posao. Mi znamo da je vaša želja da se stvari neoštećene pripreme i presele na novu lokaciju. I mi znamo to da realizujemo. Pozovite nas i ukažite nam poverenje.

Agencija za selidbe je pravo rešenje za vas! Selidbe SOKOL je firma sa kojom će preseljenje biti samo jedan malo drugačiji dan.

Mi gradimo poverenje sa vama već više od 10 godina!
Profesionalne selidbe u Beogradu i Srbiji. Selidba po sistemu "ključ u ruke".

KONTAKTIRAJTE NAS!
Vrh strane