10% popust na online rezervacije

Selidba po principu ključ u ruke

Šta znači selidba po principu „ključ u ruke“?

 

Selidba ključ u ruke podrazumeva da se vi kao vlasnik obratite agenciji za selidbe i dogovorite oko finansijskih i eventualnih specifičnih uslova preseljenja. Sve ostale aktivnosti u ovom procesu, od kojih posebno izdvajamo sledeće:

 • priprema stvari za prevoz,
 • pakovanja stvari kvalitetnom ambalažom i materijalom za pakovanje,
 • demontaža nameštaja i kabastijih stvari,
 • utovar u kombi ili kamion
 • prevoz stvari do nove adrese,
 • istovar i prenos u nove prostorije,
 • montaža nameštaja.

su briga firme koja radi preseljaj. Dakle, za vlasnske potpuni komfor, malo više plate, ali izbegavaju stres i napore. U nastavku malo detaljnije o ovom načinu selidbe. 

Živimo brzim životom, u kojem se trudimo da što više slobodnog vremena posvetimo porodici, prijateljima ili naprosto uživamo u njemu. Ipak, selidbe su neizostavan deo životnog ciklusa, pa zašto da ne olakšate sami sebi? Možda bi selidba po principu ključ u ruke, bila pravo rešenje za Vas.

    

Kako ovakva selidba izgleda?

 

Sve što trebate jeste da nam poklonite poverenje, a dan koji je namenjen selidbi, provedete na nekom ugodnijem mestu, uživajući. 


Selidba ključ u rukeKako bi to izgledalo? Vi nama date ključ u ruke, a mi sav nameštaj iz Vašeg stana, poslovnog prostora preselimo na novu adresu. Naravno, u ovom slučaju, mi ćemo obaviti sve potrebne pripreme umesto Vas. Pakovanje se obavlja po Vašim predhodno izrečenim instrukcijama. Sve stvari se zaštićuju pucketavom folijom, a potom smeštaju u odgovarajuće kutije namenjene selidbama. Nameštaj se demontira i zaštićuje, kako ne bi došlo do njegovog oštećenja u procesu selidbe. 
Po dolasku na novu adresu, nudimo Vam mogućnost da prema Vašim predhodno dostavljenim instrukcijama, unesemo, montiramo, a potom namestimo nameštaj u novom domu. Takođe, postoji mogućnost, da prilikom unošenja nameštaja i njegovog pozicioniranja, Vi budete prisutni i dajete instrukcije na licu mesta. 

Jer možda čete na taj način da se osećate sigurnije, ako i sami prisustvujete ključnima fazama preseljenja.
Nemate brige, tu nije kraj. Vaš nameštaj će biti namontiran i postavljen na odgovarajuća mesta, a  ukoliko želite, možemo Vam pomoći u raspakivanju preseljenih stvari.

 

Kako odabrati agenciju za selidbe?

 

Konkurencija u ovoj oblasti ukazuje da nije svejdeno kojoj firmi ćete pokloniti poverenje. Selidbe Sokol je firma koja je stekla Vaše poverenje. Iza ove agencije stoji dugogodišnja tradicija i značajan broj zadovoljnih korisnika ove usluge. Na osnovu toga, možemo napraviti rezime benefita saradnje sa nama:

 • Sve Vaše vrednosti su sigurne u našim rukama
 • Vaš nameštaj će biti profesionalno demontiran i ponovo sklopljen na novoj adresi
 • Mi vršimo pakovanje umesto Vas
 • Kako nameštaj, tako i ostale vrednosti će biti adekvatno zaštićene i upakovane
 • Selidba će biti gotova u toku jednog dana
 • Vaše je samo da iskoristite dan, namenjen selidbi, na što bolji i ugodniji način.

Komentara: 7

 • Posetilac

  mojeiskustvo 08/Jan/2018 10:43:11 reply

  E pa ovako. Prvo, selidba ključ u ruke zvuči dosta lepo. I ako imate novca ona deluje onako fensi i opuštajuće. Međutim, nije to baš tako.

  Ja nikada ne bih dala da moje stvari, garderobu, neko drugi pakuje, pa eventualno i raspakuje. Kabaste stvari, tehnika bela tehnika, kreveti, ormani, sve to i treba prepusitti radniciima agencije. Za njih je to rutina, za nas noćna mora. Pa i ovaj moj ne snalazi najbolje sa šrafcigerima i generalno ga to ne zanima. Ali, posudje, naša garedoroba, neke bitna stvarčice, uspomene, su ipak samo naše stvari, jer je to i pitanje intime i privatnosti.

  Cena koštanja selidbe kluč u ruke nije značajno veća od obične selidbe. Ono zbog čega vredi je da ne morate da razmišljate o pakovanju, pripremi kartonskih kutija, kesa, ambalaže. Jednostavno, radnici iz agencije procene šta im treba, porazgovarate o optimalnoj varijanti za vas.

  Dogovorite se i to je to. Ipak, neki deo posla oko stvair koje ne biste voleli da niko drugi petlja morate sami. I to je sasvim normalno. Ključ u ruke ne znači da ne treba biti prisutan prilikom preselenja. Ipak neko mora obavestiti komšije, zalepiti obaveštenja na ulazna vrata, liftove. Na kraju krajeva, drugačije je kada ste vi tu i kontrolišete kako se radnici ophode prema vašim stvarima u svim fazama.

  i drugučije je kada ste samo prisutni tu negde, pored radnika.

  Da oni znaju da ih neko gleda.

  I kod pakovanja, pripreme, prenosa i utovara u kombi ili kamion. Takođe, i prilikom prevoza, istovara i unosa stvari u nove prostorije.

  Naravno, ako nemate vremena da učestvujete u svim fazama selidbe, velika je stvar da imate poverenja u momke iz agencije, odnosno u njihovu profesionalnost i odgovornost. Radncii iz agencije SOKOL su od poverenja i u to sam se i ja lično uverila.

 • Posetilac

  Miki 07/Jul/2017 09:08:02 reply

  Ovo je extra, kednostavno pozoves profesionalce i ne brines vise. Sve to bez nervoze, cimanja i stresa.
 • Posetilac

  Preduzetnik 24/May/2017 14:44:38 reply

  Agencija Sokol je za mene bila više nego profesionalna i korektna. Ovaj post je i znak poverenja prema ovoj firmi.
 • Posetilac

  Nenad 26/Mar/2017 07:01:21 reply

  Ključ u ruke je najbolja opcija. Profesionalci odrade selidbu, ti završavaš svoje polove posle samo pokupiš ključeve od novog stana i useliš se.
 • Posetilac

  Anita 25/Mar/2017 14:04:27 reply

  Eeee, da sam za ovo znala ranije ni pod razno se ne bih selila drugačije pa koliko god da košta. Više košta nerviranje i gubljenje živaca :)
 • Posetilac

  Nenad 25/Mar/2017 13:54:30 reply

  Ovo je najbolje, dash kljuc proverenim ljduima, kada zavrse jave ti ti fino pokupish kljuceve i uselish se u novei stan. Bez nikakvog cimanja

Komentarišite ovaj blogVrh strane