10% popust na online rezervacije

Selidbe Čukarica

Selidbe Čukarica

Za selidbe na Čukarici najbolje je angažovati profesionalnu agenciju za selidbe. Danas su selidbe Beograd svakodnevnica prouzrokovana promenom posla ili mesta stanovanja. Najveći razlog je taj što je vrlo teško prići mestu gde treba da se obavi selidba. Naime, na Čukarici se u poslednjih nekoliko godina dešava velika građevinska aktivnost, dosta se izgradilo, a putna infrastruktura ne prati ovaj razvoj.

Na Čukarici je vrlo teško naći parking mesto, trotoari su više za vozila nego za pešake, teško je kamionom prići do ulaza zgrade. Opština Čukarica sa urbanističkog stanovištva je vrlo raznolika, blokovi zgrada se smenjuju sa uđericama i uskim uličicama, kao i lepo sređenim kućama na kojima je urađena dogradnje još jednog sprata, potkrovja i sl. Postoje cela naselja koja su “divlja gradnja”, a postoje i veoma urbanizovane sredine. Snaći se u ovom urbanističkom haosu mogu iskusni i dobro obučeni radnici koji godinama rade selidbe. Treba biti vešt i parkirati kamion ispred zgrade, zaobići parkirane automobile i izneti kabaste stvari stepenicama pošto većina ovih dogradnji nema liftove. Angažovanjem agencije za selidbe štedi se i vreme i živci.

Opština Čukarica – osnovni podaci

Opština Čukarica je svoje ime dobila po Čukar česmi i Čukarevoj mehani koje su se nalazile negde oko Ade Ciganlije. Ukazom kralja Petra I od 30 Decembra 1911 godine, selo Čukarica je izdvojeno iz opštine Žarkovo u posebnu opštinu, pa se danas taj datum slavi kao dan opštine. Čukarica ima površinu od 15 650 ha, više od 200 000 stanovnika i svoj gradski i prigradski deo. Gradski deo je deo urbane zone Beograda, sačinjen od mnogih kvartova koji su do 1970-ih bila zasebna naselja, a onda ih je grad i urbanizacija progutala. Najpoznatija su bila sela Železnik i Žarkovo koji su danas sastavni delovi Beograda.

Gradska naselja su:

 • Ada Ciganlija,
 • Banovo Brdo,
 • Bele Vode,
 • Cerak I i Cerak II,
 • Cerak Vinogradi,
 • Čukarička Padina,
 • Golf naselje,
 • Julino Brdo,
 • Makiš,
 • Novi Železnik
 • Orlovač,,
 • Sunčana Padina,
 • Žarkovo.

Prigradski deo opštine obuhvata 8 naselja: naselja Rušanj, Ostružnica, Sremčica, Umka, Velika Moštanica, i 2 sela: Pećani i Rucka.

Čukarički parkovi i Banovo Brdo

Jedna od najvećih prednosti ovog kraja je priroda. Od ukupno 19 660 ha pod čumama i pod parkovima je oko 2250 ha. U neposrednoj blizini su Ada Ciganlija, Topčider, Košutnjak (najveća urbana šuma u Beogradu), košutnjački bazeni, trim staza, Hipodrom, ski staza… Ko ne voli vrevu gradskog asfalta, Košutnjak je pravi izbor za šetnju i rekreaciju.

Banovo Brdo

Banovo Brdo je dragulj na kruni opštine Čukarica i celog Beograda. Na Banovom brdu postoje četiri osnovne škole, XIII beogradska gimnazija, Hemijska škola, dva fakulteta: Sporta i fizičkog vaspitanja i Šumarski fakultet, kao i Viša hotelijerska škola. Dva bioskopa, brojni kafići, restorani, prodavnice, tržni centri, fast food radnje, prodavnice i trafike koje rade 24h, omogućavaju Brđanima da bez preke potrebe ne idu u grad. Ima dosta parkova od kojih je najpoznatiji park u Požeškoj ulici. Ovde se okupljaju osnovci, srednjoškolci, vlasnici pasa, penzioneri, studenti, roditelji sa decom.
Kraj je odlično povezan sa svim delovima grada. Ukupno 20 linija gradskog prevoza (17 dnevnih i 3 noćne) prolazi Banovim brdom, povezujući ga sa gotovo svim krajevima grada.

Selidba na ili iz Čukarice je posao za iskusne radnike. Naša firma Sokol ima obučene i vredne radnike. Mi ćemo odogvorno postupati sa vašim stvarima jer znamo šta znači seliti se.

Agencija za selidbe je pravo rešenje za vas! Selidbe SOKOL je firma sa kojom će preseljenje biti samo jedan malo drugačiji dan.

Mi gradimo poverenje sa vama već više od 10 godina!
Profesionalne selidbe u Beogradu i Srbiji. Selidba po sistemu "ključ u ruke".

KONTAKTIRAJTE NAS!

Selidbe BLOG


Selidbe Sokol - aktuelni blogovi

Selidbe Beograd

Selidbe Beograd

Selidba za jedan dan

Selidba za jedan dan

Medjunarodne selidbe

Medjunarodne selidbe

Selidbe Vaših dragocenosti

Selidbe Vaših dragocenosti

ŠTA KAŽU NAŠI KLIJENTI


Između mnogih komentara korisnika naših usluga izdvajamo sledeće

Nekretnine Beograd
SrbijaSpace
Web dizajn
Polovni automobili
Yu radio stanice
Vrh strane